söndag 7 mars 2010

Utomhusbelysningsäventyr

OJ så många roliga affärer vi gått i idag. Vi har totalt skippat allt som låter fancy och design och dyrt och häftigt och istället gått på linjen lots of all and very cheap. Vi hamnade på ÖoB, Rusta, Claes Ohlson, Harald Nyborg, eko:- och tillomed den billigaste outleten av alla presentbutiker - Presentknallen. Kul faktiskt! Jag har gått loss totalt med kontokortet och handlat engångsmaterial, paljetter, fjädrar, servetter och övrigt till kommande 30-årsferra, men så har vi också framför allt kollat utebelysning eftersom vi kom överrens med elBolme att köpa dessa själva.

Vi hittade dessa på Claes Ohlson:

Extremt prisvärt och mycket snyggt! Någon som har erfarenhet av dessa tro? Vi tänkte den större varianten som lyser uppåt och nedåt vid entrén, och den nedan som lyser nedåt på baksidan.




Och så måste man ha kul under tiden.


Kram P

3 kommentarer:

  1. Åh himmel vad ni legat i. Både med bloggande och letande och ... ja allt. Trevligt, snyggt och ljust tycker jag att det ser ut att bli i ert kommande hem. Och spottar kan man inte få för mkt av. Näej.

    SvaraRadera
  2. Hej, Vi har valt samma lampa. Vi valde "lillbrorsan" Tin utan "Maxi" först men ändrade oss till Maxin. Jag hade hoppats att man skulle kunna få in LED-lampor med lite "kraft i" i dem eftersom de är större utvändigt men icke! Invändigt var de tyvärr lika små! Vi kopplar dem till ett ljus- eller tidrelä. Teoretiskt ska de då lysa i 34 år om man har dem tända i snitt 8 timmar om dagen!
    Ni har en kul, trevlig och givande blogg! Peter

    SvaraRadera
  3. Vi har dessa lampor och är mycket nöjda!
    Lysser jätte snyggt och så var det som sagt mycket prisvärda!

    //

    Lina

    SvaraRadera