måndag 8 mars 2010

Snabbvisit

Var uppe en snabbis vid huset efter jobbet, skulle gå igenom några ändringar som elektrikern gjort med dimmers och lysknappar. Han tyckte det blev snyggare att flytta några reglage till en annan vägg för annars skulle 5 lysknappar komma jämte varandra i hallen. Tur att han ändrade på det, för det hade sett riktigt märkligt ut med så mkt knappar på en och samma yta.

Dessutom var hela huset nu isolerat och det märktes då det var riktigt varmt och skönt. Byggfläkten på 9kwh stod och brummade för fullt, (fasar för elräkningen).

Nu hade även VVS gubbarna dragit mycket av avlopp och vatten. Kul att se att det går framåt så snabbt nu. Det händer grejer varje dag, det gillar vi.


/Johan

3 kommentarer:

  1. Underbart med gubbar som kan tänka själva och inte bara "gör". Bra tänkt med lysknapparna :-)

    SvaraRadera
  2. Det är så skönt med yrkesfolk som vet vad de håller på med.

    Önskar att våra VVS-gubbar varit lite mer kommunikativa. Nu verkar det som att vi blir utan vatten utkastare ut mot trädgården. Får ha en lång vattenslang...

    SvaraRadera
  3. Vi fick vår elräkning för februari i går... 4893 kWh! Nästan 10.000 i pengar! December gick på 1800 kWh men då var det enbart byggboden med lite fika och matvärmning! SalstaPeter

    SvaraRadera