fredag 5 mars 2010

Bastuklädd?

Absolut inte bastuklädda, men väl inklämda i bastun. Den är rätt liten, men gud så mysigt med trångt och svettigt ;-)

Kära nära vänner. Det är här ni kommer få komma in - in groventrén :) Also known as Tvättstuga. Det här är en positiv överraskning, större än vi trodde!

En busprinsessa och en Nicke-snickare - de där snickarna är värda sin vikt i guld, för jösses så effektiva de är. Bra jobbat!

Snickar-Ronny snackar gips med Johan. Vi önskade både Nicke och Ronny en ytterst trevlig helg och hoppas få överraska dem en gång med något gött!

Här go vänner kommer man in om man är noga egentligen. För detta är den riktiga hallen - entrén. Den fina, rätt vanliga dörren Linjalen från Bordörren som också sitter i tvättstugan. Fint ljusinsläpp tycker vi.

Johan och Busprinsessan filosoferar/poserar och funderar över framtiden? Eller kanske görs det altanritningar i huvudet?

TV- Allrum på andra plan. Det blir inte superstort, men däremot ljus och luftigt tack vare takfönstrena som vi valt till. TV på antingen låga väggpartiet eller någon av kortsidorna. Det beror lite på hur det faktiskt känns när man fått möbler på plats. Rum har en tendens att förändras när de inte längre äro tomma.

Den här vinkeln är vi jättenöjda med! Dörröppningar som ställs lite mot varandra in till barn/sovrummen där uppe. Theas är det till höger. Vem får det till vänster?

Så här nöjda är vi med klädkammaren!!!!!!!!!
Nu har Busprinsessan åkt till mamma och vi laddar för helg och Schlager på vanligt vis i dessa tider. Går Pernilla Wahlgren vidare emigrerar jag! I morgon klockan elva står vi förväntansfulla vid huset med elritning i högsta hugg. Jeeeeeeeij!
Puss Kram P

2 kommentarer:

  1. Åh jag blir så glad för er när jag ser detta, vill också bygga eget :)

    SvaraRadera
  2. Åh, så härligt att se! Det börjar verkligen bli ett hus! Grattis eller vad man säger! :o)

    Det syns att huset är en kusin till vårt hus, men ni ser ut att ha härligt mycket större fönster, jag blir faktiskt lite avundsjuk på det. Haha.

    Lycka till med elen imorgon och ha en härlig helg!

    Kram,
    M

    SvaraRadera