tisdag 16 mars 2010

Spottkopp?

Tja, inte är det sexiga grejer som ska sitta under innertaket - men det är ju dessa Martin Timell och Arga Snickaren pratat så mö om - hinkar till spotarna! Eller spottkoppar rätt och slätt :)
Och det man inte haft i huvudet får betongkillen bila upp..! Vårt friskluftsintag var missat från ritningen, så det blev några timmar extra på att bila upp skiten. Kunnigt folk dock, inga golvvärmeslangar hade gått sönder och allt såg fint ut, lite skitigt dock :)
Tänk att det är fullt med frigolit under huset, det känns helt tecknat faktiskt... Frigolit? Det är det som innesluter Barbie-dockan i sin förpackning för mig, inte materialet som vi ska gå, stå och bo ovanpå...

Alla hängrännor var på plats också, och så även kepstaket ovanför entrén. Jättefint! En hängränna satt dock lite märkligt till. Har vi otur får våra gäster duscha i regnvatten om det tar tid innan vi öppnar... Återkommer med detta när vi tänkt klart och kollat med hantverkarna om det är meningen det ska vara så eller ej.

Trevlig kväll på er hörrni. Och glöm inte tycka till om vitt i förra inlägget!

Kram P

1 kommentar:

  1. Vi har helvita väggar och dörrfoder i den brutna vita.Oftast är innedörrarna målade i den lätt brutna så det såg konstigt ut när vi först målade foder i kritvitt.Vi tycker det är jättefint med de helvita väggarna och det var vår målare som rekommenderade det.Man tänker inte på att det är någon nyansskillnad.Lycka till i beslutet,det är inte lätt..

    SvaraRadera