lördag 6 mars 2010

Uppåner å prova litetill

Inte är det avkopplande att titta på soffor inte. För det räcker inte att den är snygg och har rätt storlek, den måste mer än något annat vara skön. Och hårda, obekväma soffor finns det gott om tyvärr. Så uppåner och sitt och stå och bli trött i den soffan och res på dig, prova den där.

Men så. Så sätter man sig i en som bara är rätt. Den omsluter skinkorna på det där himmelska sättet, axlarna åker ner och lugnet infinner sig. Då vet man. Det är den man vill ha. Hittad på Livingroom - Soffor.se Square var rätt, skön och snygg!
Åh just det, vi har haft elmöte och spräckt budget också, men det får Johan berätta om senare.

Kram P

2 kommentarer:

  1. Nämen, nu har de tydligen inte öppet på söndagar längre... Nu när vi vet vilken soffa vi ska provsitta... Jahaja... Får väl åka dit nån kväll då.

    Tror att vi behöver en byggbar soffa. Konstiga vinklar är vår grej. Och kanske en divan så att man inte skymmer fönstren och utsikten...

    SvaraRadera
  2. Den soffan ser mycket trevlig ut, och även mannen som provsitter. Tänker inte fråga om priset. På soffan alltså... Det blir ju några rum att fylla upp nu liksom? Ni får ta och gifta er och lägga ut en önskelista på bloggen.
    Mamsi

    SvaraRadera