torsdag 28 januari 2010

Tvättkryss

Låt oss leka med tanken.

Vi säger att vi flyttar in i början av juni, vi säger det, för att det ska kännas bra och för att leken ska bli lättare att förstå. Vi säger att det är ca 20 veckor dit... Hoppas på 18 men va fan. Vad ska vi göra liksom? Jaja, åter till leken. 20 veckor.

Vet ni hur tråkigt vi tycker det är att tvätta? I tvättstuga? Jag kan bara säga för egen del att efter att ha tvättat i tvättstuga med tvättider, idioter till grannar, glömda tvättider och uppbokade kvällar i snart 12 år så ska det blir förbannat skönt med egen tvättmaskin. Känns snudd på religiöst.

20 veckor. Vi är tre stycken här hemma varannan vecka och annars är vi två. Vi tvättar nästan varje vecka men inte alltid. Så om vi räknar högt så kommer vi att tvätta i den där tråkiga, förargelseväckande, uppbokade tvättstugan högst 20 gånger till.

Funderar starkt på att göra ett schema och sätta upp på kylen! Så man kan kryssa så där härligt.

Det tål att tänkas på.

Kram P

3 kommentarer:

  1. Nu blev jag tvungen att kontrollera vilken vecka vi var i. Vecka 4 är det ju nu!!! Betyder att det bara är 10 veckor kvar för oss!

    Sedan vårt husbygge startade har grannarna irriterat mig mer och mer för varje dag. Hundar som kissar i trädgården, dammfilter som inte är rensade, hög musik på nätterna och katthår på nytvättade kläder... Ska bli så skönt att slippa dem!!! ;)

    SvaraRadera
  2. och jag måste bara kommentera också.... jag har haft samma tanke som ni. Räknat antalet kvarvarande veckor och räknat ut hur många tvättar som borde återstå...
    och som D säger ovan så är det "typ" 10 veckor för oss... det ger oss 10(!!!!!!!!) tvättar till här.... *suck*

    SvaraRadera
  3. Underbart! Sätt det sen i förhållande till hur många gånger ni släpat upp och ner i tvättstugan hittils, så är det säkert ingenting! Kommer att gå i ett nafs! :o)

    Trevlig helg!

    SvaraRadera