fredag 8 januari 2010

Nej.

Njet. Nicht. Non. Ei. No.

Det blir inget hus vecka 2. Leveransbesked med posten idag. Senaste leveransveckan äro nu gott folk *truuuuuuuuuumvirveeeeeeeeeeeeel* ... Vecka 3.

Jag har lovat Johan att inte skriva något surinlägg, så det gör jag inte. Löften håller man ju. Det är ju det viktigaste som finns. Att hålla löften. Inte att leverera hus i tid. Så detta är inget surinlägg. Bara ett vanligt konstaterande.

Vad göra? Vi gillar läget och nickar och håller med alla andra som kommer med käcka tillrop som "det är värt att vänta på, den som väntar på nåt gott...".

Så. Ett happy clappy-inlägg som tillönskar er alla en ytterst trevlig helg! Tjing Tjong.

6 kommentarer:

  1. Det var väl bra! Då hinner plattan brinna klart ordentligt innan man ställer ett tungt hus på!

    SvaraRadera
  2. Jajajaja... Visst är det bra. Men det kan också föra med sig att vi kommer behöva flytta vårt pick och pack en extra gång, och det är inte särskilt optimalt.

    SvaraRadera
  3. En annan fick bo hemma hos morsan en hel extra månad (totalt 3) med man och tonåring pga framfryttad husleverans..... pest och pina kan man tro:) Men shit vad vi uppskadde när vi så äntligen fick flytta in!

    trevlig helg!

    Kram Maria

    SvaraRadera
  4. Det måste va iskalla typer som har ansvaret för leverans av ert hus.
    Men det är kanske inte så konstigt i denna vargavinter, ammunitionen tog väl slut och tur är väl det, för nu finns det ett litet hopp för de överlevande.

    Grattis på Min namnsdag

    SvaraRadera
  5. Vilken prosa i kommentarsfältet! Vi vet vem som har namnsdag idag, men är ytterst osäkra på namntillhörigheten...

    Men grattis tillbaka på namnsdagen, vem du nu månne vara..:)

    SvaraRadera
  6. Va tråkigt det är att vänta...... Tror inte att man alltid väntar på nåt gott... Yep, jag är lite syrak... snuvad på en lägenhet idag... Tjejen jag skulle hyra av har bestämt sig för att INTE hyra ut längre då hon har fått jobb.... Snopet... Suck, vilken lördag...
    Tur att det blir middag med fina vänner ikväll!!!

    Kramar till er!

    SvaraRadera