torsdag 14 januari 2010

Det där med rutor...

Sitter och fundar på det där med vårt eventuella vita kakel. Ju mer vi sugit på den vita karamellen, desto bättre känns det.

Kanske lite rektangulärt?
Lite vitgrå nyans?
Fin kvadrat.


Gillar formatet 2,5 x 2,5 skarpt. Det som jag gillar jättemycket också är vit fog, vilket är SUPEROPRAKTISKT. Jävlar. Varför är det så? Vaxduk är ju skitpraktiskt, men hur snyggt är det på en skala? Allt som är opraktiskt och onödigt är snyggt. Allt som är onyttigt är gott?
Men kontentan av dagens tankar är ändå hoppfull; vitt kakel är sjukt nice, måste inte vara glasmosaik. Och det applåderar vi, för det betyder bättre förutsättningar för våra plånböcker!


Inte ens en vecka kvar nu - sen kommer huset!
Kram P

4 kommentarer:

  1. Både ettan och trean var supersnygga och eftersom jag gillar lite ytliga saker och inte är så allvarlig jämt så tycker jag att man absolut ska se på saker på snygghet istället för hur praktiska de är. Se det så här: ett praktiskt kakel men som aldrig är riktigt hundra eller ett skitsnyggt som kräver sin underhållning är i alla fall skitsnygg och tillfredsställande lite då och då. Go for vit fog!

    SvaraRadera
  2. Rektangulärt är snobbigt och riktigt snyggt!

    Mammabibi

    SvaraRadera
  3. OM ni vill ha glasmosaik så har Högasnäs en del som inte är så dyrt. Det är väldigt stor skillnad mot Centro t.ex. som vi uppfattat som mycket dyrare. Bara ett tips utifall att.
    /Carin

    SvaraRadera
  4. Vi har vit fog i köket och det är inte opraktiskt. Efter fem år med mycket matlagande är de fortfarande jättefina.
    Mamsi

    SvaraRadera