måndag 4 januari 2010

Kakel Spektakel

När Johans ögon rullade och vände sig ut och in insåg vi båda att det fick vara nog med kakelbeslut för idag.

Tvättstuga, hall, badrum 1 och badrum 2 är i stort sett färdigbestämda. I vanlig Signerat JP-anda bestämde vi oss fyra gånger på vägen innan det blev rätt. Vi är inte ett dugg veliga, tvärtom, vi har jättelätt att bestämma oss - om och om igen.

TACK snälla alla engagerade läsare som tycker till och tipsar när man ber om det! Inte för att vi slaviskt kommer att göra som ni säger, men hur eller hur är det bra med andras tankar om saker och ting. Och inte för att vi blev något klokare, eftersom kökskakel/eller vad det nu blir är det som är kvar att bestämma sig för. Ska vi ha kakel hela vägen upp till taket är det mellan sex och sju kvadratmeter, vilket är mindre än vad jag gissat på, men jävligt dyrt om vi bestämmer oss för en glasmosaik som kostar 2100 kr. Vi tänker vidare således. Kakelbeslut blir inte lättare av att gå i en kakelbutik i alla fall, för satan i gatan så många fina plattor det finns!

På väg därifrån åkte vi till banken för att göra lite ärenden. Den gamla banken, alltså inte Länsförsäkringar. Vi nämner inga namn, men GUD så glada vi är för Länsförsäkringars Bank! Trevliga, tillmötesgående, bra service, hela konkarongen. Det blev vi påminda om idag på den gamla banken där vi träffade ett skolexempel på BitterFitta version 5.0. Personer som väser, fräser och är allmänt svårmodiga har inte i en kassa att göra!

För övrigt så träffade vi Johan, en betongkille uppe på tomten. Han gick och kryssade och grejade, han berättade även att de kommer fixa armeringar och golvvärme denna veckan, och förmodligen gjuta i början av nästa. Det betyder att det fortfarande finns en sportslig chans att huser kan komma nästa vecka. *håller tummarna så topparna blir lila-blå*

Nä, nu blir det en sväng till sängen, duntäcket kallar för idag är det förkylt!

Kram P.

1 kommentar:

  1. Låter bra med Betong-Johan. Har kollat termometern och väderprognoser hela dagen. Tror stenhårt på gjutning snart!
    Mamsen

    SvaraRadera