söndag 28 februari 2010

Svin och snö

Ruggigt blött uppe på Kärra, hyfsat trött på all snö nu! Övervåningen kunde vi se in i från byggställningen, fint ljus från takfönstrena!
Svin som beter sig såhär! Tur att vi inte har hand om skräpslängning själva, för då hade vi blivit arga på riktigt av att hitta sängbottnar och övrig skit i "vår" container...
Taket är riktigt nice, sjukt nöjda med vårt val av Benders Carisma och de fina takfönstrena, detta är in till badrummet.
Det är lite jobbigt i magtrakten att se virket ligga såhär i snön och bli genomblött... Hoppas verkligen inte att det blir förstört eller surt.

I övrigt så såg allt ut som vanligt uppe på Kärra, de hade dock börjat med en ny grund. Det poppar upp hus lite då och då, nu är vi uppe i fyra stycken! Ett tvåplans, ett ettochetthalvtplans (vårt) och två stycken helt olika enplanshus. Det ena av dem har valt rött tak, någon har det klassiska "vågiga" och vi har platt. Kul att det skiljer sig lite. Något som dock inte skiljer sig alls är stilen i stort. Det är raka linjer och nyfunkis över dem allihop, så det blir en röd tråd genom hela området. Snyggt.

Nu blir det till att tjuvtvätta en timma i tvättstugan. Gäller att passa på att busa till det lite medan man kan!



1 kommentar:

  1. Ser mycket bra ut! Kul med platta takpannor, måste ju sticka ut lite ;-) Vad är det för människor som slänger sin skit i andras bygg-containrar, jag säger då det...

    SvaraRadera