måndag 22 februari 2010

Besked i A-B-C?

Jahaja. Oftast är dessa inlägg maniskt positiva, tycker ni inte? Ett tag innan huset kom på plats var de lite lätt avvaktande och tveksamt realistisk-pessimistiska, men nu på senare tid har knappt de glada tillropen gått att hejda. Vad är det för en husblogg? Va fan? Så kan vi ju inte ha det? ;-)

Så helt ärligt, här kommer nu lite annat. För är det något som verkar vara OTROLIGT jobbigt för husbyggare (alltså inte vi, utan de som bygger, eller nä, inte snickarna, utan de som håller i bygget - så jobbigt det blev), hursomhelst, det verkar onekligen vara snudd på omöjligt att svara på ett mail med besked. Hur kommer det sig? Är det risken att vara bunden till nedpräntade löften som bränner? Är det rentav lathet?

Vad det än är det beror på så är det fullkomligt vansinnigt! Att investera många många nollor i en husaffär är allt annat än en walk in the park, och lite omedelbara svar är det minsta man som kund kan begära, om ni frågar oss. Håller ni med?

Ha en trevlig kväll!

/Signerat J & P

3 kommentarer:

  1. Vår säljare brukar ringa och svara. Då finns inget på papper... Praktiskt.

    Nu har vi iofs inte varit i behov av att bevisa något svart på vitt...

    SvaraRadera
  2. Helt rätt med mer aggressioner, kom igen bara, så har ni nog ert besked i hamn snart. Men vilket besked? Inflyttning? (Ursäkta korkskallen)

    SvaraRadera
  3. Vi har inte stött på så mycket problem än så länge, byggledaren verkar hittils mycket vettig och säljaren är också bra. (Kanske något slirig med beskeden ibland. Men så är väl säljare mer eller mindre i allmänhet. Haha.)
    Fast vi har ju inte ens haft vårt byggstartmöte ännu, så det kanske kommer längre fram, man vet ju aldrig..

    Håll ut och stå på er i alla fall! Som du säger, de där nollorna är faktiskt ett mycket bra skäl till att ni ska få besked. Kan man inte svara på frågan får man ju åtminstone återkomma och meddela att man för tillfället inte kan svara på frågan men att man får återkomma inom kort. Gör man inte det tolkar jag det som lathet.

    Lycka till och hoppas att det blir bättring på den fronten!

    SvaraRadera