söndag 28 februari 2010

Nordisk kombination

Ska försöka sätta oss och skissa i ordning en ritning på kommande trädäck/altan. Bägge våra fantastiska pappor har lovat hjälpa till med detta och det är vi ju såklart otroligt tacksamma för! En halvdansk variant och en finsk. Det blir nog en prima svensk altan!

Kan vara idé att köpa hem lite arbetskläder:
Bild hämtad från http://smartbutik.se

Och så får vi nog köpa hem lite rutat papper, för vi ska ju inte vara tvungna att skylla eventuella brister på en kass ritning..! Projekt no 1 i detta ritningsförfarande är att vi blivande husägare ska komma överrens om utformande. En av oss är lite smått inspirerad av detta (tack för det hörrni), medan den andra (manliga varianten) kan tänka sig lite enklare mått och storlekar. Vi får se om vi kan kompromissa..:)

Vad som dock är färdigplanerat är Tysklandsresa snart i mars. Öl, vin och sprit ska inhandlas för kommande trettioårsferra, men även inför sådana här slags byggen och målardagar. Kan man muta papporna med belöning efter hårt arbete tror vi att vi har halva hemma! Grillkväll med några kalla bärs coming up!

Kram Kram.

3 kommentarer:

  1. Vilken tur att ni får hjälp av papporna.. sånt där är ju alltid uppskattat! Dansk design & finsk kvalité, kan det bli en bättre komination, man kanske får hyra dom där papporna när man skall göra altanen? ;) Hälsa att jag också är finsk så jag kanske kan få lite rabatt? ;) hee

    SvaraRadera
  2. Inte är det en Finne och en Dansk som kommer att bygga en altan. Det är två "svenskar" med inbyggd design och kvalitet om släktskap finnes. Villkor.

    SvaraRadera