lördag 8 maj 2010

Vitvaror och maskiner.

Tvättstugan där vi har tvättmaskin, torkskåp, arbetsbänk och värmepump på plats. Nytt och fräscht!
Värmepumpen som vi hoppas är lättförståelig och samarbetsvillig.

Köket växer fram till snart färdigställt. Vi väntar på mosaiken som ska sättas på måndag, samt kyl, frys och såklart beslagen. Fläkt, spishäll och ugnsdelen från Siemens är dock monterat och klart!
Nu sitter vi här hemma och känner oss heta och åtråvärda i sexiga arbetskläder. Vi har utlovat vår arbetskraft till en trädgård som behöver grävhjälp i eftermiddag. Det kommer bli en trevlig lördagsaktivitet, med förmodad efterföljande middag och trivsamhet.

Kram på er!

3 kommentarer:

  1. Snyggt! Vad har ni för bänskiva?

    SvaraRadera
  2. Och så ett K där ja...

    SvaraRadera
  3. Tack, vad roligt att du tycker om det! Haka nu inte upp dig på bänkskivan som syns i detta inlägg, eftersom den då var inklädd i skyddspapper..! Den är svart och matt och i laminat. Vi var toknöjda ända tills besiktningen, då vi märkte att det var ett DÅLIGT beslut av oss... Den är jättekänslig för flottiga händer och var efter en kvarts inledande möte helt flammig och alldeles blankfläckig... Högst obra. Men men. Man lär så länge man lever. Antingen får vi ha en rengöringsspray lättillgänglig eller så får vi lägga glas på i framtiden :)

    SvaraRadera