tisdag 25 maj 2010

Post besiktning...

Slutbesiktningen blev till en kontrollbesiktning då de många punkterna på småskavanker inte dög till att protokollföras. Slutbesiktning blir om två veckor, när vi är inflyttade och klara.

De får två dagar till på sig att dutta och greja. Vi får nycklarna på torsdag kväll.

"Hörde jag skål?" - Frågade Talludden.

Haha. JA, på torsdag ska det skålas, och på fredag ska det drickas Moët. Det är ett sjujävla löfte.

Nattsvarta bloggen igår till trots så var det en bra besiktning idag. Inte för att vi sov så värst bra inatt heller (läs inte alls), men de har lyckats finfint med vårt hus, det måste tillstås! De grövsta felen var inte helt fel, köksön var till exempel inte fastskruvad - my god så skönt att ställa den rätt! Dock är toastolen på övervåningen helt åt skogen fel... Vi får hoppas att Anebyhus håller sitt löfte och gör vad de kan för att åtgärda detta. Vi vill inte sitta och skita mitt i badrummet med ryggen fri... Ett tips till er som är mitt i ritningsprocessen: kolla varje struntdetalj på ritning för ritning - för rätt som det är har någonting flyttat på sig - typ en toastol..!

Men nu hörrni... Nu är det nära. Jättejättenära! Och huset är SKITFINT! Perfekt nästan...

Kram P

4 kommentarer:

  1. Jotack, våra fönster har flyttats och ändrats hela tiden och det slutade med att vi missade en ändring då hade gjort (som vi inte hade beställt), men de hävdade att vi godkänt ritningen. Det hade vi ju gjort men vi kollade inte den detaljen just... Hoppas det löser sig till det bästa. Ni får alltså flytta in nu?
    /Carin

    SvaraRadera
  2. Surt sa räven. Det är ju helt omöjligt att se på en ritning om någon detalj flyttat på sig. Lite att likna vid Finn fem fel... Dock finns goda nyheter. Besiktningsmannen sa att vi konsumenter har rätt i de flesta fall - så länge vi anser att vi inte är nöjda med utfallet.

    Vi får nycklarna på torsdag kväll och kommer att börja flytta redan på kvällen. Räknar med att sova första natten spartanskt på fredag natt, och vår lastbil kör på lördag. Så Eurovision blir i huset!!!!

    Må gott!

    Kram P

    SvaraRadera
  3. Ryser. Eurovision blir i huset. Nä jävlar. Nu börjar jag lipa. TOTAL LYCKA! Oavsett att toan står fel. SKÅL TAMEJFAN!

    SvaraRadera
  4. Hej grannar! =)
    Jag och min sambo har precis påbörjat processen uppe i Kärra Brämhult. Vi skall bygga ett av "kedjehusen" Rättare sagt 1:27. Nästa år runt jan-feb flyttar vi in...hoppas vi.

    Vore kalas om man kunde få nys om en privat mailadres från er, ni verkar ju praktist taget experter på det som för oss komma skall.
    Vore trevligt att lufta lite undringar och jämföra hur det var för er och blir för oss.

    Hoppas att allt löser sig för er så ni får det drömhus ni vill ha..det gör ju att våra förutsättingar ser bra ut oxå ;)

    Min mail är jennie.flood@gmail.com

    Ps. Kanonblogg! Ds

    SvaraRadera