onsdag 5 maj 2010

Kök och golv!

Så fantastiskt roligt att se köket växa fram! Bänkskivan är redan på plats, dock inga beslag ännu. Tänk sedan när vår högblanka grå mosaik kommer på plats. Oh. My. God. I det köket kommer det att ske många magiska saker, det ska jag få be att tala om!
Busans rum med halvfärdigt ekgolv. Tarkett Salsa!

Så sjukt roligt.

Kram P

4 kommentarer:

  1. Härligt, härligt, härligt! :o)

    Men alltså, sätter dom upp köket innan dom lagt golvet där? För vårt kök är lite på vänt för att golvet ska läggas först. Därför jag la märke till det.. Och vad ska ni ha för golv i köket?

    Köket ser ut att bli jättefint i alla fall, grattis! :o)

    Kram,
    Madde

    SvaraRadera
  2. Hej!

    Våra snickare lägger aldrig golv under kök, för då "låser" man upp golvet så det inte kan röra sig, och då blir det enklare sprickbildningar... I övrigt ska det bli ektarkett. Det finns dock små egna planer på att eventuellt kötta in plastmatta i framtiden. Tror att golvet ligger lite risigt till i köket och kanske blir repigt.

    Klinkers ville vi inte ha, för hårt att stå länge på...!

    Kram tebaks

    SvaraRadera
  3. Hej,

    Jag heter Alexandra Josephson och jobbar på Star PR. Vi jobbar med många intressanta kunder inom Hem & Design samt Trädgård. Tänkte höra om ni är intresserade av att få löpande information om både nyheter och smarta tips. I så fall, till vilken emailadress ska vi skicka informationen?

    Mvh.

    Alexandra
    (alexandra.josephson@starpr.se)

    SvaraRadera
  4. Åh, märkligt att våra snickare gör annorlunda då! Nu blev jag lite nervös för sprickbildningar.. :S Eller vi kanske har missförstått, vad vet jag?! Den här husdjungeln är fantastiskt rolig och spännande, men vi har inte alltid full koll, är jag rädd.. Tur att snickare/byggledare/kvalitetsansvarig verkar ha bättre koll.. :o)

    Trevlig helg!

    Kramkram

    SvaraRadera