torsdag 13 maj 2010

Svår köplust

Idag har vi varit på inspirationsturné, med ett enda stopp - möbelvaruhuset som vi gärna åker till var och varannan vecka - Mio. Damn så mycket snyggt det finns! Ett axplock:

En trestegslampa i oval form som vi tyckte jättemycket om - ett kryss i önskelistan! Tanken är över köksön. Gotta love kitch!!! Wow så häftigt med röda plastiga kristallkronor över matsalsbordet? Två stycken dessutom. Superdupercoolt. I alla fall i tanken - och i tanken är man hur crazy och modig som helst.
Åh! Som små godisbitar! Härliga metalliclampor som gav varmt mysigt ljus. Helt ärligt så var de riktigt grymma. Inte svårt att gissa sig till vilken färg som kommer pryda Busans fönster...
Mmmm. Om man istället för kitchiga röda kristallkronor tänker sig något mer klassiskt, tyckte vi om den här modellen. Skulle absolut funka i de två uttagen över det kommande matsalsbordet...
Det var ett definitivt NEJ från Signerat J&P's manliga del när vi såg dessa här reflekterande skapelser. Men tänk, vilken glädjespridare! Diamanter, prismor, glamour och flärd. I cirklande former som påminde om en gnistrande planet.
Inte heller tyckte den manliga delen om de här lamporna, men däremot är vi rörande överrens om matsalsbordet. Sjukt nice, med plats för många fantastiska vänner, och i en superbra storlek när vi är tre som flest, som de vanliga dagarna. Oj Oj Oj, vad mycket vi tyckte om det här bordet. Högst obra, med tanke på priset. Klart värt resan till IKEA för att titta på ett alternativ, men va fan. Vi vet ju hur grymma vi är på att spara pengar, så ge oss en månad till..:)
Barpallar måste vi ha till vår köksö. Det finns potentiella röda sådana som vi gillar på just IKEA, men tro tusan att vi hittade schysstare alternativ idag. Barpallar i något slags läder(imitation?), skålformade som förde tankarna till Futurama och kanske också ägg. VILL HA!

Halledudane mej. Två veckor till inflytt. Nu får man snart börja köpa grejer på riktigt!
Vi ska bo i ett hus snart. Ett hus. Fy fan va jävla coolt! Känns helt tecknat.
Kram P

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar