lördag 22 maj 2010

En utomhusdag

Idag har vi haft världens mysigaste dag. Underbar kvalitetstid på riktigt.

Vi parkerade vid huset och checkade läget - tyvärr ingen hantverkare i sikte (naturligt med tanke på att det är lördag) så vi kom inte in. Därefter drog vi ut på cykelbanor och in i Ymerskogen. Grillade och solade och mådde gott i värmen.
I carporten hittade vi en massa överblivet vitt kakel. Bäst att dokumentera tänkte vi, och så får vi dubbelkolla på fakturan för hur mycket vi betalat, och hur mycket som faktiskt använts. Hyfsad överleverans med 14 kartonger..?Nu är också de sista små detaljerna klara i huset, till och med sista stuprännan vid kepstaket. Tycker faktiskt det blev riktigt nice med den vinkeln.Vi har plockat bort stödhjulen på cykeln och övat, övat, övat under våren sedan snön smälte. Idag lossnade det ordentligt! Både jag och Johan sprang oss genomsvettiga, men kunde till slut släppa mer och mer...Mol allena på en cykel - jätteduktig!
Jätteroligt att varit uppe och sett skogarna och motionsspåren i Brämhult. Vi har ju haft skogen och spåren inpå knuten här på Trandared och det har vi verkligen utnyttjat för både löpturer och kvällsprommisar. Skillnaden är dock ganska stor. Från en trolsk, mörk barrskog till öppen, ljus lövskog. Häftigt med vår stora skogvariation i Sverige tycker jag.
Hoppas ni har en riktigt mysig lördag och att ni fått njuta av vädret. Vi ska sitta en av våra sista kvällar på balkongen och försöka förstå att snart ett års planering är till sin ända.
Kram P

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar