tisdag 15 december 2009

Ritning correctum

- 18 000 spänn!?! Men då sa du väl nej???? Det är det ju inte värt!

Tack och lov så skojade Johan med mig. Inte kostade det 18 lax att rita om grundritningarna, dra bort en nolla så stämmer det bättre. Det är ju faktiskt hur bra som helst av Anebyhus och vår entreprenör Husarvid att fixa till detta i sista sekunden. Två tomtar som kommer på att ett badkar ska trixas in fattar ju inte att plattan får göras om, ledningar dras annorlunda och så vidare. Man tänker (läs jag) att ett badkar, det kastar ju folk in och ut hela dagarna utan problem... Tjena.

Men nu ska nya ritningen vara badkarsanpassad och klar, och the real deal är att plattan kommer att börja gjutas på måndag. Så när vi dricker julsnaps ligger den och göttar till sig ordentligt.

Vad vi dessutom glömt att rapportera är den finfina gatubelysningen som kommit på plats uppe på området. Ett fint gult sken piggar upp och kastar mystiska skuggor för nyfikna förbipasserande. Man kan inte få allt man vill här i livet sägs det, därför ryckte vi på axlarna och sa FAN när vi såg att en av de fina lyktstolparna står rätt utanför vårt blivande sovrumsfönster... Men men, fönstret är ju inte i direkt anslutning till sängplatsen, så det ska vi nog överleva.

Hade det inte varit beckmörker redan vid tresnåret på eftermiddagen hade det varit läge att åka upp och fota lite... Men, tja. Min syn utanför fönstret hintar om blixt som förstör och inte lämnar speciellt mycket att se på ett foto. Får bli till helgen istället!


Köss P

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar