tisdag 22 december 2009

Byggstartsmöte

Tur att håret är nyfärgat, så att inte de nya grå som uppkom under dagens möte syns.

Byggstartsmötet gick bra, det är inte det. Vår byggledare gav ett mycket förtroendeingivande och lugnt intryck och det mesta var enligt beställning. Utom det teeny tiny eatsy beatsy ytte pytte-lilla problemet att inflyttningsveckan inte var planenlig. At all...

Med förutsättning att allt med plattan flyter på, att allt går enligt planerna så ska huset komma vecka 2. Om nu dessa planer har gått i lås, om allt flutit fint som diskvatten, så får vi flytta in vecka 22. JÄVLAR. Tanten flyttar in i vår lägenhet måndag vecka 22... Svårt läge.

Inget står skrivet i sten just nu, förhoppningsvis kan saker flytta på sig åt vårt håll för en gångs skull, och det är det vi håller tummarna för just nu.

Vi är väldigt sugna just nu på vårt hus. Vi längtar så vi kan dö efter det där huset. Hoppas hoppas hoppas att det går vår väg med tomten och plattan nu, så att vi slipper flytta två gånger under ett par veckor. Det blir några kritiska dagar nu under helgerna som avgör vårt öde, så ät mycket pepparkakor och be ett par extra böner för Signerat J&P!

Puss P

1 kommentar:

  1. Jag håller tummarna för er! Kommer de väl igång med bygget (och inget strular) brukar det gå fortare än man tror, de har viss marginal. Lycka till!

    SvaraRadera