söndag 13 december 2009

Kul som i kungligt!

Eftersom det är ballt hela tiden, varje dag att spara varenda krona för att man bygger hus, så gav vi i helgen sparplanerna fingret och åkte till Stockholm istället.

Det är otroligt härligt att resa, även om det "bara" innebär en weekend i huvudstaden. Att åka bil i några timmar, prata om saker som man inte pratar om annars, att checka in på hotellet, dricka bärs till lunch och äta wienerbröd till frukost, det är helt otroligt roligt om man njuter av nuet.

Och njuta av nuet, det måste jag säga, det var otroligt viktigt just nu. I många månader har vi sett framåt, bara sett framåt. "När vi flyttar in..." "Tänk nästa höst..." "Oj oj, nästa jul, då minsann...". Den här helgen har ingenting annat än just just just nu betytt något - nu har vi skoj!

Det svider lite i samvetet och på internetbanken men Gud så det var värt det. Inte en enda tanke har vi spenderat i onödan på kakel, el eller takstolar. Lysknappar, så långt kom vi, och dem vill vi ha i svart, sen fick det vara nog med hustänk för den här helgen.

Nu blir det det att sitta hemma och titta på ljus som brinner och färg som torkar resten av månaden.

Glad Lucia på er alla husbloggläsare! Nu ska vi ha det gött under filtarna och fnittra vidare åt huvudstadsäventyren.

2 kommentarer:

  1. Hej hallå!
    Vilket fint hus ni ska bygga!!
    Jag känner precis igen mig, ett tag trodde man att nu är jag snart en bänkskiva, folk måste trot att man höll på att bli galen!
    Ni har mycket roligt att se fram emot och det ska bli roligt att följa er resa!
    Lycka till med allt!
    Kram Anna

    SvaraRadera
  2. Detta gjorde ni helt rätt i, lätt att fastna i framtiden och allt man ska göra då, bra att få lite rolig belöning för ens hårda slit Idag också.
    kram på er

    SvaraRadera