lördag 24 april 2010

Utomhusbelysning

Idag har vi åkt runt till både det ena och det andra. Vi skulle handla mat, men hamnade på trädgårdsinspiration, och vidare till Ljusexperten och tittade på utebelysning. Gillar butiker med stort utbud i alla möjliga varierande prisklasser! Eller vad tusan, vilken underdrift. Älskar stort utbud med olika prismöjligheter!

Vi hade sedan tidigare bestämt oss för att köpa utomhusbelysning på Claes Ohlson, men av någon anledning kändes det mycket, mycket bättre att köpa liknande, fast mycket snyggare och kantigare på Ljusexperten. Det känns som att man har större möjligheter gällande kunskap, garantier, byte och liknande när man köper av en specialinriktad handlare som "bara" håller på med ljus.

Vi slog till på tre stycken vägglampor! En som lyser uppåt och nedåt, och två som lyser enbart nedåt. Uppånedåtvarianten ska vara vid infarten, och de nedåtriktade på baksidan. Designen känns helrätt till vårt hus som består av mycket linjer och raka vinklar. Inga runda fönster här inte...
De lamporna vi köpte tog vi faktiskt bild på (ja, vi hade med oss kameran... duuh), men det är smidigare att googla och ta en snarlik bild från nätet, va fan. Den som både lyser uppåt och nedåt är faktiskt betydligt längre, medan de nedåtriktade är korta och kompakta. Matt ljusgrå med lite silver/glitterstänk i färgen. Très chic.

Inte var det gratis, men väldigt prisvärt! Under tusenlappen för alla tre, inklusive lampor på 35 watt... Känns mycket mycket bra. Nu ska de levereras till elBolme så får han installera härligheterna.

Återkommer med underbara aprilsoliga bilder i morgon, idag finns inte energin tillhands.

Kram P

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar