måndag 5 april 2010

Nu ska det byggas hus igen!

Hej på er!

Hoppas ni fått er mycket ägg till livs, käkat massor av godis och hunnit varva ner i påskledigheten. Det har inte vi. Vi har inte heller passat på att utnyttja någon ledighet till att röja, slänga skräp eller städa. Vi har festat! För den delen har det slängts lite skräp, men mest i form av party-waste... Vi har ordnat en stor 30-fest som vi är superdupernöjda med, med världens vackraste vänner, men nu får man säga att det är lite skönt att det är över :)

Nu ska vi koncentrera oss på husbygget. Kanske börja röja i något förråd vad det lider, kanske ombestämma oss angående husfärgen, kanske ta lite bilder uppe i huset för att dokumentera och visa er förstås!

Vi vill önska oss själva välkomna tillbaka till husbloggeriet helt enkelt! Jihaaa! Nu kör vi, bara åtta veckor kvar till inflyttning!!!!! GALET.


Kram på er!

3 kommentarer:

  1. Sicka snyggingar!!! Välkomna tillbaks till bloggeriet, ser fram emot bilder inifrån nu. 8 veckor kvar bara, det har ju gått hur snabbt som helst för er, yihaaa :-)

    SvaraRadera
  2. Det var jätteroligt att se huset inuti. Nu förstår jag mer hur det kommer att bli. Det såg mycket lovande ut vill jag säga!

    Så snygga hoppas jag att ni blir på invigningsfesten också!

    Hembiträdet

    SvaraRadera
  3. Oh, vad tjusiga ni är, vilken kul grej med 30-talsfest.
    /Carin

    SvaraRadera