måndag 26 april 2010

Lördagen i bilder!

Lördagens bildkavalkad kommer här, håll i hatten.

Bloggerskan kontrollerar att familjen är med och huset står kvar; nu ska här bloggfotas! En leverans av jävla massa innerdörrar hade kommit..! De svarta marmorfönsterbrädena i all sin glans - perfecto! Någon blev väldigt nöjd med tapeterna i sitt rum! Har de anlagt en pool på området? Härligt:) Oliver! Helgens tillskott i familjen. Varit ganska mys faktiskt.
Vårtecken så det förslår!
Närmsta mänskliga grannarna än så länge är döda och begravda. Läskigt kan tyckas, men jag finner det snarare rogivande. Få ställen är så avkopplande att promenera på som kyrkogårdar.
En stunds eftertanke vid gravarna. Grus i skon ger tid för filosoferande. Sedan ville Busprinsessan kolla in det närliggande dagiset, och det gick ju förstås för sig. Bara en slinga upp genom kyrkbacken och så är man framme i idyllen.Eventuellt liiiiiiite för stor för bebisgungan!

Det var en otroligt vacker dag, och det känns om möjligt ännu bättre med hela grejen - flytten, bygget, Brämhult. Och det är ju tur att det känns bättre och bättre, nu när det hela börjar närma sig med stormande steg..! Herregud, lite drygt en månad kvar, sen ska vi bo där uppe. Vi och gravarna...
Kram P

1 kommentar:

  1. Ja, nu kan väl inget gå fel? Snygga fönsterbräden! Naturen omkring huset ÄR rogivande, håller med dig!
    Mamsi

    SvaraRadera