måndag 26 april 2010

Sista hyran, sista lyftet.

Samma dag som näst sista lyftet på byggkreditivet kom på posten betalade vi sista månadshyran på lägenheten..! Vet inte vad som känns skönast, att det var näst sista lyftet eller sista hyran, för nu är fan pengarna snart slut, jisses. Inte trodde vi att vi skulle vänja oss vid fakturor med så många nollor efter varandra, men attans, vad bra det har gått att lyfta på ögonbrynen åt det. Sista hyran... Stort. Ska vi inte bo här mer eller?

Shit pommfritt! Nu måste vi nog ta och köpa lite flyttkartonger och packa ner lite CD-skivor eller annat onödigt, bara för sakens skull...

Annars så har vi precis avverkat en otroligt mysig kväll ute på ballen, som Matti skulle sagt, dvs balkongen. Där har vi våra bästa samtal. Om livet, rymden, framtiden... Vi får ta och palla upp lite lastpall direkt på baksidan av huset tror jag. Så vi inte går miste om våra kvällar och våra samtal pga avsaknad av altan och övrigt nödvändigt.

Tillsammans är vi oslagbara!


Godnatt alla vackra.

Kram P

1 kommentar:

  1. Hejhej!

    Tack för ditt inlägg! Det är härligt att vi ligger ungefär lika i tid med våra hus och att det är mycket som påminner både med själva bygget och med tankarna.. :o)

    Har ni börjat tänka på trädgård mer än det där tråkiga, som att man kanske inte ska ha jordhögar överallt och så? Jag hoppar nämligen över den biten i mina tankar och hoppas att man kan börja så gräs och plantera häck och sånt direkt. Mycket roligare.

    Ja, vi hörs om häckbesluten, det är ju uppenbarligen en djungel det där.. ;o)

    Kram,
    M

    SvaraRadera