måndag 14 juni 2010

I målartagen

Så lätt det gick förra helgen, och så tungt det är nu... Målarpenslarna väger mer och mer för varje eftermiddag. Vad sjutton hände?
Idag var det grinigt ute vid knutarna. Småstänk från ovan, snålblåst och träningsvärk i axlarna... Det blir bättre i morgon! Det måste det bli om inte annat. Och då kommer virket till altanen dessutom!
Kram P

2 kommentarer:

  1. Hejsvejs!

    Är väldigt nyfiken på vilken "vit" ni valde till slut? Vi har precis börjat spana in olika nyanser och det är (som allt annat) skitsvårt att välja.

    Tänkte också vara så fräck att fråga vad ni fick betala för täckfärgen (heter det ens så!?)? Vore bra att ha lite benchmark i ryggen när vi stegar in hos färghandlarn här i stan senare i veckan...

    Ha en fortsatt härlig kväll i ert fantastiska hus!

    SvaraRadera
  2. Hej Emelie!

    Koden på färgen är S0300-N, det är en kritvit färg med minsta stänk av grå i. Känns fantastiskt fin och precis vad vi tänkt oss.

    Räkna med att färghandlarna kan gå ner rätt rejält på ordinarie pris. Berätta för dem att ni kommer att köpa allt där, färg, penslar, rubbet och berätta dessutom att ni kommer att jämföra priser handlare emellan. Det gjorde att vi kom ner många procent per liter (utan att hänga ut priset - sorry).

    Hoppas det går bra för er!

    Kram

    SvaraRadera