fredag 11 juni 2010

Hit går skattepengarna

Nä, det blir inte handväskor, läppglans eller skor. Inte heller blir det Nintendo Wii eller ny apstor TV för våra surt förvärvade, innestående skattepengar.

Vi behöver förmodligen köpa några hinkar täckfärg till. Vi ska till IKEA under morgondagen och köpa förvaringspryttlar till våra förråd och klädkammaren och så blir det en 64 kvm stor altan, vars material levereras på tisdag. Wow! Snacka livskvalle! Dessutom kommer en grävarkille förbi i eftermiddag för att se hur han kan hjälpa oss att fylla ut baksidan med jord och annat fyll, för en framtida gräsmatta.

Snipp snapp snut, så var skattepengarna slut.

Pappa Kaj (den danska versionen) har drabbats av dubbelt diskbråck och har stora svårigheter att ens komma ur sängen, och kommer således tyvärr inte vara särskilt behjälplig vid altanbygget som vi hoppats på, men vi litar på vår egen konstruktion och på den Finska versionen Erkki. Vi är säkra på att vi kommer ro detta i hamn och hoppas kunna avnjuta många och varma sommarkvällar på vår efterlängtade uteplats i paradiset.

Nu hoppas vi bara på att sommarvädret behagar komma tillbaka, och det snart! Det kliar i fingrarna efter att få greppa penslar och målarhinkar igen! Dessutom börjar jag flagna på ryggen så även min färg behöver snart bättras på :)

Kram P

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar