tisdag 1 september 2009

Tankar från toa.

Hur många timmar sitter man varje år på toaletten? Hur många timmar ägnar man åt att rengöra skiten efter sig?

Sådana saker ränner runt i hjärnan när det gäller toasitsar. Vägghängd eller stående? Med cistern (rygg) bakom eller bara en estetiskt tilltalande spolknapp i väggen?

En sak har jag kommit på; de grejer man gnäller över i sin vardag, det är där man ska lägga krutet. Fråga: är det tråkigt att städa toaletten? Från bös, damm och avlagringar? Svar: så inåtta helvete. Fråga: är det värt att sätta in toaletten i väggen och slippa halva möbeln? Svar: vet inte ännu. Kostar det nôtt?



3 kommentarer:

  1. Vilken städdröm. Det hade jag toksatsat på, lätt. Tänk att kunna ta moppen stående och städa, istället för att lägga sig på knä med snoken i samma höjd som toaletten varje vecka när det är städning. Lätt val i mitt drömbadrum. //Joanna

    SvaraRadera
  2. Joanna, man behöver inte ens moppa. Man bara spolar av golvet med duschslangen å gnor ordentligt gör man bara ibland. SÅ smidigt är det. Fast äckelpäckeltorka toan måste man ju trots allt göra.
    Satsa på en vägghängd toa and you will never regret it. Om den ska vara så där snajsig som på din bild kunde det tydligen inte vara mot en yttervägg fick vi höra. Vet inte om det är sant?

    SvaraRadera
  3. Absolut inget att tveka på!! Självklart ska ni ha vägghängd! Man bygger inte ett nytt hus och sätter upp en stående toalett. Puss på dig

    SvaraRadera