lördag 12 september 2009

Frälst

Kanske skulle man satsa på en karriär som Pingspastor, sektledare eller minister? Eller bör man kanske bli hussäljare själv i framtiden?

Hursomhelst så märker man att man blivit smått frälst och det rycker i hela kroppen efter att få frälsa fler. Att fler ska förstå det coola, det stora och det fantastiskt bra med att bygga ett nytt hus! Man vill prata månadskostnad, bundna och rörliga räntor, garantier och säkerhet och allt jag vet inte vad.
Ibland märker man att det finns en värld bortom husbyggerier, tomter och räntelägen och då landar man. Absolut lever vi i en liten egen värld och bubbla just nu. Absolut fattar vi att det inte är lika viktigt för alla andra som det är för oss. Det är bara lite svårt att komma ihåg det alltid.

Märker omvärlden att det är svårt att komma intill och få kontakt - ge oss varsin bitchslap så vi kommer ner på jorden igen. Det är helt ok. För vi vet ju att pärmarna finns kvar här hemma, och att vi kan prata sönder varenda millimeter av ritningarna i godan ro tillsammans.

Det här är en fantastisk resa vi gör vi två! Allt är prima ballerina, även om vi känner oss lite snopna som betalat massa stora räkningar och fortfarande bara äger en drös med lera. ;)

Hoppas ni har en trevlig helg! Nu ska vi hem till en vän och tjuvkika på lite röd glasmosaik.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar