söndag 23 augusti 2009

Tänt vare hääääär!

- Har du fått bakisen?
- Nej. Jag är bara trött och har ont i huvudet.







Även små människor kastar långa skuggor.

Efter en mycket lång och sen natt har det idag varit söndag. Och vad passar bättre en söndag än att åka upp till Kärra och kolla vad som är nytt under solen?










Massor och åter massor av rör!
Snart kan toaletter kopplas på och man
kan avnjuta en lugn stund på dass.









Stora högar med utfyllnadsmaterial
med en skymt av gamla muren som kommer
vara kvar som gräns till grönområdet.











TÄNT VARE HÄÄÄÄÄR!









Vår tomt är numera utfylld och uppfylld med hänggung. Det som är lite klurigt dock är hur jävla litet allt känns. Johan stegade och stegade; jomenvisst stämmer det - ca 20X30 meter. Visst, på pappret och på ritningarna så får vi plats med allt; hus, carport, altan och gräsmatta. I verkligheten dock, oavsett ögonmått, så är det LITET ALLTSÅ...

Vi var nära att skriva under huskontraktet i fredags. Allt ser kanoners ut, men vi håller isen i magen på plats ett litet tag till. Några små förändringar hit och dit, så är vi nog på banan om en vecka eller två. Kanske är det den veckan eller två eller tre som är avgörande för om vi får flytta in i mars eller april - men låt gå. Här ska inte hastas in i nåt. Huset ska stå där i MÅNGA år, det förtjänar all vår tid som vi kan ge.









I morgon kommer skruttungen. Nu är det, som svärmor säger; slut på lugnet. Mys.

Kram P.

2 kommentarer:

  1. sygging Pillan :)
    Så nyfiken på hur det hela kommer se ut.

    SvaraRadera
  2. Om ni ska ha en kamin så har jag i helgen rea upp till 20% på utställningsmodeller. Handöl och Contura. Jättetidigt för er att tänka på det, men tänkte i alla fall säga det.
    Ha en bra dag!
    //Joanna

    SvaraRadera