söndag 12 juli 2009

Julisöndag

Över Trandared strilar ett lätt sommarregn och gatorna lyser ganska söndagstomma. Folk städar, lagar middag, bakar och kanske gör precis som vi - löser sudoku, snackar skit och drömmer om framtiden.

Samtidigt som vi planerar, drömmer och går i tankar på hus mest hela tiden så är vi två rätt duktiga på att leva i nuet. Vi tar hand om våra dagar, tar det lugnt när vi känner för det, pratar mycket, går promenader, äter gott och gör precis det vi gör just nu: ingenting.

I morgon kommer mäklaren och tar foton för lägenhetsförsäljningen. Det är så jävla snyggt här hemma just nu va! Datorbord bortplockat, lite fejat här, lite pysslat där... Stora luftiga ytor, mycket ljusinsläpp. Hoppas bara att allt hamnar rätt på foton och att allt annat klaffar så att vi i slutet på sommaren har världens kö här utanför med massor av människor som vill köpa trea på Trandared!

Men i väntan på morgondagen tror jag faktiskt att vi ska ta och fortsätta njuta av vår söndag tillsammans och koncentrera oss på att göra ingenting ihop. Kanske en sommarregnig promma kan klämmas in i schemat, kanske ett avsnitt av Sopranos, kanske en lunch på balkongen..?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar