fredag 10 juli 2009

Bakgrundshistoria

Vi kom på att vi ville köpa oss ett hus en dag. Det var en dag som alla andra och ingen av oss reflekterade något större över idén. Klart att vi ska köpa hus, liksom.

60 visningar, 3 förlorade bugivningar och många fula furuväggar senare så började Johans idé om att trotsa hemnet.se och bygga eget, få rot även hos mig (P).

Ett radiomöte med Anebyhus i Borås; Husarvid gick fel. Ingen påskrift på radioordern, dock ett större sått frö angående nybyggnation. Fler möten bokades och efter ett handslag på radioordern så började vi närma oss ett avslut även gällande husbygget.

Många möten senare åker vi upp för en sista titt på alternativa ritningar, Johan är bakfull och Pillan är svettig. Dagen slutar med att vi köper tomten. Sedärja! 582 kvm i Brämhults Kärra är numera vår och där ska det byggas ett ett- och etthalvtplanshus med lite finesser. I februari är ni välkomna att dunka oss i ryggen och säga Grattis, det här gjorde ni bra.

Så nu sitter vi här, några veckor senare och dricker vin över lite ritningar, kakelval, trappor och kranar och kliar oss i skallen. Herrejesus. Det går åt en del vin ska tillstås :)

Kram P

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar