tisdag 21 juni 2011

Gräs på rulle!

Jippi!


I morgon eller på torsdag kommer det hem gräs som vi får rulla ut till den här plätten:





Som kompensation för att det kördes sönder i november:



Bra service till slut, när man fick fatt i rätt person. Härligt när det går som man vill för en gångs skull. Och i nästa vecka har det schemalagts för asfaltering. TA I TRÄÄÄ! Hoppas att de håller tiderna...


I övrigt så är vi återigen i mitten av vecka 20 eftersom bebisen har senarelagts in ytterligare in i november. Lite småsegt. Trodde inte att en vecka extra kunde kännas så lång... Men men..! Ultraljudet i övrigt visade på en pigg och frisk liten pussunge så den där extra groveckan får vi ta och försöka njuta av tiden. Igår kom första rörelserna dessutom - SÅ STORT! Och vi fick uppleva dem tillsammans och samtidigt - vilket var överhäftigt! Japp. Och där blev husbloggen en gravidblogg - vilket jag lovat att den inte ska bli. Men tack för visat intresse.


Hursomhelst. Pussungen mår bra, busprinsessan har blivit stora tjejen och gräs ska vi få rulla ut. Allt är bra med andra ord. Livet leker väl? Fi fan :)


Puss P



1 kommentar:

  1. Härligt!!! Stort grattis till gräset, jag inser värdet i det hela! Hihi.

    Och häftigt med första rörelserna på bebben! (Jag trodde att man vänjer sig, men ju tydligare de blir desto mer fascinerande blir de...) ;o)

    Lycka till med både och!

    Kram, M

    SvaraRadera