måndag 16 maj 2011

Projekt: Barnrum

Nej, vi är inte helt klara med allt vad gäller stenläggning, asfaltering eller trädplantering heller för den delen. Dock är det inte mycket kvar att göra i själva tänkandet. Stenen ska på plats, sedan asfalten, sedan nytt gräs, och till slut ner med två träd på framsidan. Egentligen skulle det in en målning av carport innan asfaltering, men i realismens värld vet vi inte om vi kanske skjuter det lite på framtiden. Vi får se...


Det är dock lite småkul att fnula på hur vi ska inreda nästa rum. Rummet jämte Theas. Som ska befolkas av en ny liten människa. Ett barnrum! Oj så tokigt och oj så roligt!


Kanske lite tapetidéer så här en måndagseftermiddag?



Denna från Midbec, Happy Kids. Neutral och bra, eftersom vi inte vet vad det blir för en krabat.


Jättesvårt! Kanske bättre att måla? Och kötta upp lite stickers när vi vet vad det är för en rallystjärna, hockeydåre eller barbieälskare..?


Kul att tänka på i vart fall.


Kram P


(btw försöker vi nå fakturaavdelningen på husföretaget, då de kräver oss på pengar från slutbetalningen, som ska betalas när allt är åtgärdat. Allt är inte åtgärdat, så vi vägrar betala. Hur har ni haft det med den biten?)

2 kommentarer:

  1. Hellre 100 kids på en söndag morgon med baksmälla än att tjaffsa räkningar med hustillverkarna!
    Har inte slutbesiktningen fastslagit en summa som är innestående tills allt är fixat eller har ni också hittat mängder med fel efteråt?

    Vi ska (eventuellt) göra en ombesiktning men LB-Hus velar och tjaffsar om bl a "klinkerfelet".

    Vi funderade ett tag på att sätta in överkjutande belopp, mellanskillnaden på deras faktura (på markplaneringen) och på det vi hade skattat till ett konto hos länstyrelsen.

    SvaraRadera
  2. sjukt najsiga tapeter!

    /Sandra

    SvaraRadera