torsdag 26 augusti 2010

Själv är bäste dräng?

Efter att ha gluttat igenom offerten på tomtarbetet (plattor, kantsten, mur) och själva letat pris på samma plattor annorstädes, så står det hyfsat glasklart att det är en enorm skillnad i peng på att göra det själva.

Så snabbt bara; någon som har erfarenhet av att göra detta själv? Underarbete? Plattor? Kantsten..? Gräset finns där redan, så vi har liksom börjat i fel ände, men det var inte mycket att välja på.

Klarar vi arbetet själva? Självförtroendet efter vår prima altan är ju på topp, så vi kanske skulle passa på att förflytta ett berg eller två samtidigt...? Att göra det själv är ju ett härligt projekt att sätta check för i erfarenhetsboken, men man ska inte ta sig vatten över huvudet, inte alltför djupt vatten i alla fall...

Tack för tips, kram P

2 kommentarer:

  1. Hej!
    Vi har gjort all plattläggning samt mur själva, vi samlade ihop tips och trix ifrån kompisar föräldrar och från nätet. Vi har aldrig gjort det tidigare men är mer än nöjda med resultatet och det är jätte kul nu i efterhand att vi gjorde det själva! Var noga med underarbetet och hyr en "padda" så tror jag att ni fixar det galant!! :)
    Kram Anna

    SvaraRadera
  2. Chrille kan nog hjälpa er med råd och tips... han är har ju endel erfarenhet i området så att säga. Han säger att bara ni står för ritningen så kan han hjälpa er med vad ni behöver till underarbete. Padda kan han fixa etc. Han har ju endel saker genom jobbet.

    Ring honom!

    Kram Jessicka

    SvaraRadera