tisdag 17 augusti 2010

Hej Främling!

Något som jag tror att många känner igen sig i, som bor i nybyggda områden, är strömmen av bilar fullproppade med nyfikna och intresserade människor. Framförallt söndagar är populära här på Kärra. My god så folk kan köra långsamt. My god så folk kan glo ohämmat.

Alltså. Välkomna upp och titta förstås. Dock ligger Borås Djurpark på andra sidan stan, och där kan man helt hänsynslöst titta på aporna.

Vi skulle snarare uppskatta ett Hej när vi står och målar :)

Kram P

4 kommentarer:

  1. Fenomenet förekommer även i Alingsås kan jag meddela... Men jag förstår dem, de är väl avundsjuka på hur fint vi får det ;-)

    SvaraRadera
  2. Ja men så är det ju, jättekul att kolla på hus! Nästan lika bra som hemnet ju:-). Här hos oss glor inte så många, men det beror på att vi byggt i redan befintligt villaområde...eller så ser de bara vår skräpiga framsida och gasar på fort som bara den...så kan det va!
    Ha det/Anna

    SvaraRadera
  3. Hej! Hej! Hej! Vi ska också flytta till Kärra... så småningom... och i väntan på det kan vi bara inte låta bli att svänga förbi emellanåt ;-)

    SvaraRadera
  4. Vi förstår verkligen att man vill åka runt här uppe och kika hur det blir, det händer ju mycket här hela tiden. Att titta på hus och nya områden är jätteroligt, och det är absolut inga konstigheter - vi åkte runt här jättemycket också innan vi flyttade in.

    Det som är jobbigt är inte människorna som tittar på hus, det är människorna som tittar på OSS. En del är mycket suspekta och snudd på oförskämda när de stannar till för att ta sig en ordentlig glutt på oss som flyttat in.

    Så sorry för måhända hårda ord som inte alls är riktade mot förbipasserande på måfå.

    Må gott!

    Kram P

    SvaraRadera