lördag 3 oktober 2009

Piff & Puff

Precis som de flesta kvinnor jag känner gillar jag att piffa och puffa, greja och fixa.

Nya kuddar, nya ljus, ställa fram skålar, ljuslyktor och ändra på krukorna. Ha det fint och mysigt runt omkring sig helt enkelt. Finner en viss tillfredsställelse när det är lite smånya grejer, kanske en ny färg på något i rummet som skänker en annan dimension.

Dock har både jag och Johan kommit in i lunket och standardkommentaren "äh, vi ska ju snart flytta" och ids inte påbörja något projekt överhuvudtaget. Att dessutom leva med sparkrav gör att nya ljuslyktor och köksporslin hamnar långt ner på prio-listan. Att det dessutom kom in en hel drös med tjejgrejer i detta hem förra hösten som inte får plats mer än i skåpen, gör att det är totalt onödigt att köpa eller tänka nytt.
Så jag får ta en ledig dag med Idolreprisen på TV, leta fram gamla höstprylar och greja med dem så långt det räcker. Försöka hitta motivationen att även piff-och-puffa här. Fan, måste ju ha det fint! Annars finns det risk för att hösten och vintern blir oändligt långa.

Bilder från förra höstens piff-turné.

2 kommentarer:

  1. Men det äääär roligt att piffa o puffa. Men inte lika kul när man inser hur otroligt många ljus-krims-krams man har o inte vill/kan använda någonting utav det. Vi kanske skulle anordna lite bytardagar av prydnansplock med ett gäng vänner...
    //Joanna

    SvaraRadera
  2. Det var en jävla god idé! Me like verkligen.

    P

    SvaraRadera