söndag 25 oktober 2009

Höstruskerier.

Åh så det snurrar i skallen av idéer, tankar, planer och bilder. Ord som borde spruta via fingertopparna ner på skärmen, men som fastnar på vägen.

Saker och ting händer, mestadels positiva! Eller snarare, enbart positiva. Vi säger som Petter - Det går bra nu. Peppar peppar *slår på träbordet*.

Vi gnetar på, vi sparar våra pengar och håller utkik efter grejer som kan vara något för oss i vårt framtida hem och hushåll. Det är allt mellan soffor, tavlor, skålar, ljus och en jävla massa krimskrams. Det är stundtals så man får bita sig i handen för att inte slå till på någon übersnygg lampa eller liknande. Man är vidare i huvudet, men i själva verket flyttar vi inte förrän i april/maj/juni... Hoppas på inflyttningsdatum denna vecka!

Vi byter bank i dagarna och hoppas allt går smärtfritt, vi ska på pensionsmöte på onsdag (mest för mackornas skull... ;-)) och på planeringsmöte med resten av kommunen, byggkillarna och byggarna på Kärra. Det blir spännande! Hoppas få utbyta några ord med någon annan byggare som kanske kan bjuda på några bra tankar från deras hjärnor.

Uppe på tomten händer det fortfarande mest grovgrejer. Leran är mjuk och fuktig och fortfarande krävs det mer sprängningsarbete. Tröööööööökit! Vi vill ha massa mer att titta på!

Till dess filurar vi vidare här hemma i lägenheten, försöker hitta tillbaka till nuet genom att tända ljus, prata, och sticka halsdukar (yes!).

Kram på er. Länge leve höstrusket...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar