söndag 24 juli 2011

Renovering? Förbättring!!

Japp. Lite drygt ett år i huset och nu när utsidan börjar bli klar så vill man förbättra det som inte blev som man tänkt sig på insidan. Johan tycker av någon anledning att utsidan är bra mycket roligare, så det krävs lite lock och pock för att få honom övertygad :)

Barnrummen:


Sett utifrån får man en hint om vad som stört oss och vad vi till vänster påbörjat. Garderoberna är placerade så att allt ljus sväljs och försvinner. Rummen kvävs och blir svåra iom det förbaskade snedtaket som dessutom gör sitt.
Så nu ryker garderoberna! In med varsin Malm-byrå istället och så får vi ta garderoberna i vårt lite större sovrum istället, dessutom bakom dörren...


Min älskade Jussi som åker på de tunga lyften och listpussel.

Bra att kunna utnyttja regniga söndagar till nåt produktivt!

Puss P

- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer:

  1. Hej,

    Har läst en del i bloggen för att söka lite svar angående Anebyhus. Vi tänkte bygga med husarvid och Anebyhus. Är det dessa ni byggt med?
    Hur har det funkat? Är lite skeptisk....vore jätteglad om någon med erfarenhet och facit i hand kan ge en åsikt...ärlig sådan.

    Tack på förhand,

    Patrik

    SvaraRadera
  2. Hej!

    Jag vill bara visa att det finns en ny webbutik som heter www.aleka.se som innehåller över 8000 lås, brand och säkerhetsprodukter. Tänkte om ni vill gå in och se om det är nåt som passar. Om ni har nån plats för länkar får ni gärna lägga in min länk om ni tycker sidan är bra och relavant.
    Tack på förhand.
    Mvh//

    Hans-Åke på Aleka

    SvaraRadera