torsdag 8 juli 2010

Lite bilder hemifrån

Bättre sent än aldrig. Lite bilder från huset. Välkomna in!Bilder från köksdelen förstås, detta är hjärtat i vårt hem! Mosaiken är vi jätteglada i. Det är ljust men ändå en avskärmning.Toan nere. Här ska det inköpas ett underskåp och en spegel. Sen. Supernöjda med våra kakel- och klinkerval!Solläge.

Lite smått och gott om hur vi har det, hur våra val blev i verkligheten och lite altan förstås! Bilder från alla rum togs innan tisdagens visning, för att dokumentera städningen, haha. Grejen är att när man ser bilderna ett par dagar senare så ser man inte de välstädade hörnen, man ser bara sladdar som inte tagits tag i, speglar som inte hängts upp och tavlor lutade mot väggar. Men hallå, who cares? Vad är grejen med att bo perfekt utan sladdhärvor om man inte använt tiden under vägen?

Kram på er!

P

4 kommentarer:

  1. Fantastiskt fint ni har! Håller verkligen med om att mosaiken gjorde sig bra i köket, jättehärligt! Jag gillar't! :o)

    SvaraRadera
  2. Jättefint!
    //Joanna

    SvaraRadera
  3. Hej,

    Jättekul att se bilder från det fina huset! Vi har sett att ni också har Ballingslöv. Fick ni några luckdämpare och fick ni möjlighet att välja glas i sidorna på lådorna. Tyvärr fick vi inte frågan så vi fick den gamla standarden när vi trodde att vi skulle få den ny.
    Kram Carin

    SvaraRadera