onsdag 4 november 2009

Smått och stort

Hej vad det går!

Ett litet litet hus, såpass litet att det fick plats i en fyraårings byxbakficka placerades idag på en något större tomt. Det mättes med linjal fram och tillbaka och nu sitter det där det sitter! Ett framgångsrikt möte som gjorde att fjärilarna stillade sig något i magtrakten.

På det något större tomtkartan syntes också otroligt roliga nyheter... De fruktansvärt fula träden som riskerat skymma och skrymma är borttagna! Yeeeey! Vi har gått där och försökt glo ihjäl träden och har måhända lyckats, för de visade sig vara rötna och har fått vandra minnenas stig bort från jordelivet.

Träden till höger ska alltså enligt tomtkartan numera vara helt väck. Vi hoppas och ber om att detta stämmer... Vi gillar ju förstås träd, men dessa kändes rätt tråkiga faktiskt.

Senast tisdag ska det ansökas om bygglov, håll tummarna för att det går igenom lätt som en liten plätt. Vi ska hålla tummar, stortår och knäskålar... Kommunen säger att det tar sex veckor, hussäljarna säger tre veckor... Om sex veckor (idag) kommer vårt hus, och innan dess ska det gjutas platta med mera. Gissa vilka vi håller på?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar